Kirjastot: Sanity Song

Auto-Tune the News: Sanity Song

Olen fanittanut YouTuben Auto-Tune Newssejä muutaman viikon.

Mitä tehdä, kun luet lehdistä päivittäin hehkutusta e-kirjoista. Ja sitten yrität vastata toimittajien kyselyihin siitä, milloin e-kirjat ovat kirjastoissa.

Edellinen postaus kirjastojen laatustandardeista on ollut tämän blogin luetuin. Ennen tätä en ole saanut palautetta suoraan sähköpostiin. Miksi kukaan ei tee yhdessä mitään, miksi ette ratkaise tätä?

Kirjastot etsivät jatkuvasti ratkaisuja yhdessä. Katsokaa video. Vaihtakaa tilalle vain kirjasto. Kirjastot tekevät virallista ja epävirallista yhteistyötä joka päivä. Ennen kirjastoja en ole koskaan ollut mukana yhtä fantastisessa työyhteisössä. Kirjastot eivät etsi nurkkia, vaan ratkaisuja.

Jos Labsilla on jokin pointti, se on se, että kirjastot eivät kaadu sen mukana, miten e-kirjanlukijat sattuivat tällä viikolla kehittymään. Kirjastojen idea on vähän tätä suurempi.

Vaikka yritämme tietysti seurata sitäkin.

Every damn day.