Apps4Finland-kilpailussa yleisö­äänestys

Apps4Finland-sovelluskilpailu ideoi suomalaisen tietoyhteiskunnan tulevaisuutta. Toista kertaa järjestettävän Apps4Finland-kilpailun tavoitteena on löytää uusia tapoja hyödyntää julkishallinnon avoimia tietovarantoja, ja konkretisoida vilkkaasti käynnistynyttä keskustelua aiheesta. Tämän vuoden kilpailu suunnataan yksityisten ideanikkarien ohella myös yrityksille.

Kehittäjät ja suunnittelijat kilpailevat luomalla ideoita ja web-sovelluksia, widgettejä ja mashuppeja, iPhone- ja Facebook-työkaluja, sekä muita digitaalisia apuvälineitä. Kilpailussa hyödynnetään julkisia datavarantoja. Tarkoituksena on tuottaa sellaisia työkaluja, jotka helpottavat yhteistyötä kansalaisten ja julkisten organisaatioiden välillä.

Kilpailun pääorganisaattorina toimii Suomen Verkkodemokratiaseura ry. Myös Labs.kirjastot.fi toimii kilpailun järjestäjänä.

Yleisöäänestys kilpailutöistä on käynnistynyt. Äänestys päättyy 6.10. klo 18.00.

Apps4Finland
Kilpailuun osallistuvat työt

Be Sociable, Share!